divendres, 11 de setembre del 2009

Botifler, facha, i altres insults al president

La crisis cambia los típicos abucheos soberanistas de la Diada por gritos contra los despidos,” diu La Vanguardia, que també senyala “en vez de hacerse en catalán, los gritos este año han sido en castellano.

(Mai he acabat d’entendre qui són exactament els que trobaven encertat anar a insultar al president del país en la Diada; però si pogués tenir una resposta la veritat és que m’agradaria saber què voten avui els que li cridaven botifler al Pujol. Algú s’atreveix? Però això és tangencial. Com el merder de la Noa, que deixa-ho córrer, n’hi ha que presumeix molt d’una tolerància que jo no veig enlloc.)

Què n’hem de fer, d’això? Ens hem de lamentar per la pèrdua d’una altra tradició catalana, vull dir la de cridar botifler al president? O ens hem de congratular perquè grups castellanoparlants troben la diada prou important per manifestar-se i titllar a un president del PSOE de “facha”? Ara, també em pregunto a qui votaran, aquests.

.~.

4 comentaris:

  1. Fa temps que bastanta gent diu que això de l'ofrena s'hauria de replantejar, jo sempre havia pensat que no, que l'ofrena al monument és un símbol molt important i que calia mantenir-lo, però poc a poc començo a canviar de parer. No té sentit que quatre energúmens monopolitzin l'acte comportant-se com a bàrbars, i m'és igual que siguin d'un cantó o de l'altre. D'imbecils n'hi ha a tot arreu.

    Sobre el boicot a la Noa, no es tracta de que siguin intolerants, es tracta de que aquesta gent són simplement uns ignorants que enlloc de perdre el temps bramant com rucs haurien de documengtar-se i llegir una mica més.

    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Jo no crec que s'hagi de canviar això de l'ofrena. Només faltaria.
    Tot allò que l'esquerra, sobretot la independentista va alimentar, ara s'ho ha de menjar en patates. Només faltaria!

    ResponElimina
  3. Dessmond,

    L'espectacle de l'ofrena és molt trist, fa simplement vergonya i no és digne del país. Segurament es pot fer d'una altra manera on els quatre imbecils de sempre no l'acabin muntant. I per cert, reduir això a "allò que l'esquerra va alimentar" em sembla de poc sentit, allí xiula tothom contra tothom i es diuen estupideses contra tothom, però et diré més, el President de la Generalitat, sigui del partit que sigui és el meu President i exigeixo un respecte.

    ResponElimina
  4. Ventdecara,
    L'Esquerra independentista és qui ho va alimentar. D'aquí ve, per exemple, que Convergència faci els actes amb parlament el dia 10 a les 12 de la nit, en plena fosca de la nit. Perquè era impossible fer-ho el dia 11, quan ho feia tothom.
    De totes formes la cridòria al president fou la d'uns treballadors aturats o en vies de ser-ho. I van aprofitar el moment. Això és un clàssic implícit al càrrec. Hi hagi Diada o no.

    ResponElimina